Καλάθι Αγορών

View your shopping cart.

Προσφορές του μήνα

4-151
€1.300,00
4-261
€410,00
1-501271
€450,00
1-000321A
€500,00

Ξεφυλλήστε τον Κατάλογο με τα Χαλιά

Ξεφυλλήστε τον Κατάλογο με τα Χαλιά

Mailing List

Mailing List

Αφήστε το Email σας για να είστε ενήμεροι για τα νέα και τις προσφορές μας

Ψηφοφορία

Για ποιές από τις κατηγορίες του καταλόγου μας θα θέλατε να σας ενημερώνουμε περισσότερο:

Απόστολος

SKU: 1-10244

Απόστολος Δίχρωμος με βελούδο
Διαστάσεις: 25,50 Χ 19,50 cm

Κατασκευάζεται από τεμάχια Χαλκού και Ορείχαλκου, λεία και σκαλιστά. Εμφανίζει στις δύο όψεις του τις Εικόνες των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και του Αγίου Απόστολου Ανδρέα, και διάφορα ανάγλυφα σχέδια πάνω σε Βελούδινο ύφασμα. Είναι Επιχρυσωμένος, Επαργυρωμένος με επίστρωση από διαφανές βερνίκι, ψημένο στο φούρνο, έτσι ώστε να παραμένει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου. Περιέχει το βιβλίο των Αποστόλων σε Ελληνική ή Ρουμάνικη γλώσσα. Είναι δυνατόν, να τοποθετήσουμε σε αυτό οποιοδήποτε βιβλίο Απόστολο, του οποίου οι διαστάσεις είναι πλησίον των ανωτέρω διαστάσεων του Μεταλλικού Εξωφύλλου(19,5 Χ 25,5 cm), και σε οποιαδήποτε γλώσσα είναι γραμμένος. Αρκεί να μας προμηθεύσετε το βιβλίο αυτό, στο οποίο αφού προηγουμένως κάνουμε μιά σχετική προεργασία, θα το προσαρμόσουμε στις δικές μας διαστάσεις. Στην περίπτωση αυτή, είναι προτιμότερο το βιβλίο Απόστολος να μην είναι βιβλιοδετημένο.

 

κατασκευάζεται από τεμάχια Χαλκού και Ορείχαλκου, λεία και σκαλιστά. Εμφανίζει στις δύο όψεις του τις Εικόνες των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και του Αγίου Απόστολου Ανδρέα, και διάφορα ανάγλυφα σχέδια πάνω σε Βελούδινο ύφασμα. Είναι Επιχρυσωμένος, Επαργυρωμένος και περασμένος με διαφανές βερνίκι, ψημένο στο φούρνο, έτσι ώστε να παραμένει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου.
Περιέχει το βιβλίο των Αποστόλων σε Ελληνική ή Ρουμάνικη γλώσσα. Είναι δυνατόν, να τοποθετήσουμε σε αυτό οποιοδήποτε βιβλίο Απόστολο, του οποίου οι διαστάσεις είναι πλησίον των ανωτέρω διαστάσεων του Μεταλλικού Εξωφύλλου(19,5 Χ 25,5 cm), και σε οποιαδήποτε γλώσσα είναι γραμμένος. Αρκεί να μας προμηθεύσετε το βιβλίο αυτό, στο οποίο αφού προηγουμένως κάνουμε μιά σχετική προεργασία, θα το προσαρμόσουμε στις δικές μας διαστάσεις.
Στην περίπτωση αυτή, είναι προτιμώτερο το βιβλίο Απόστολος να μην είναι βιβλιοδετημένο.Κατασκευάζεται από τεμάχια Χαλκού και Ορείχαλκου, λεία και σκαλιστά. Εμφανίζει στις δύο όψεις του τις Εικόνες των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και του Αγίου Απόστολου Ανδρέα, και διάφορα ανάγλυφα σχέδια πάνω σε Βελούδινο ύφασμα. Είναι Επιχρυσωμένος, Επαργυρωμένος και περασμένος με διαφανές βερνίκι, ψημένο στο φούρνο, έτσι ώστε να παραμένει αμετάβλητο στο πέρασμα του χρόνου.Περιέχει το βιβλίο των Αποστόλων σε Ελληνική ή Ρουμάνικη γλώσσα. Είναι δυνατόν, να τοποθετήσουμε σε αυτό οποιοδήποτε βιβλίο Απόστολο, του οποίου οι διαστάσεις είναι πλησίον των ανωτέρω διαστάσεων του Μεταλλικού Εξωφύλλου(19,5 Χ 25,5 cm), και σε οποιαδήποτε γλώσσα είναι γραμμένος. Αρκεί να μας προμηθεύσετε το βιβλίο αυτό, στο οποίο αφού προηγουμένως κάνουμε μιά σχετική προεργασία, θα το προσαρμόσουμε στις δικές μας διαστάσεις.Στην περίπτωση αυτή, είναι προτιμώτερο το βιβλίο Απόστολος να μην είναι βιβλιοδετημένο.
Weight: 2 kg
Διαστάσεις Δέματος: 30 cm × 25 cm × 10 cm
Price: €280,00
 
PayPal Logo
UPS

 

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Find us on LinkedIn
Watch us on YouTube
Find us on Google+