Καλάθι Αγορών

View your shopping cart.

Προσφορές του μήνα

4-151
€1.300,00
4-261
€410,00
1-501271
€450,00
1-000321A
€500,00

Ξεφυλλήστε τον Κατάλογο με τα Χαλιά

Ξεφυλλήστε τον Κατάλογο με τα Χαλιά

Mailing List

Mailing List

Αφήστε το Email σας για να είστε ενήμεροι για τα νέα και τις προσφορές μας

Ψηφοφορία

Για ποιές από τις κατηγορίες του καταλόγου μας θα θέλατε να σας ενημερώνουμε περισσότερο:

Το ιστολόγιο του/της evaggelidis

Ξυλόγλυπτο Προσκυνητάρι στο Ιερό Παρεκκλήσιο Παναγίας Ιεροσολιμίτισσας Σερρών.

proskynitari-1.giftha.gif

Η εταιρεία εκκλησιαστικά είδη Ευαγγελίδης Ηλίας κατασκεύασε και τοποθέτησε Ξυλόγλυπτο Χειροποίητο Προσκυνητάρι στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας Της Ιεροσολιμίτισσας του Μητροπολιτικού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών. Στο προσκυνητάρι τοποθετήθηκε η ιερή εικόνα του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου και σε μια ειδική προθήκη ένα ιερατικό ένδυμα του Αγίου. 

Η εταιρεία εκκλησιαστικά είδη Ευαγγελίδης Ηλίας κατασκεύασε και τοποθέτησε Ξυλόγλυπτο Χειροποίητο Προσκυνητάρι στο Ιερό Παρεκκλήσιο της 
Παναγίας Της Ιεροσολιμίτισσας του Μητροπολιτικού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών. Στο προσκυνητάρι τοποθετήθηκε η ιερά 
εικόνα του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου και σε μια ειδική προθήκη του κασκόλ του Αγίου. 

Η εταιρεία εκκλησιαστικά είδη Ευαγγελίδης Ηλίας κατασκεύασε και τοποθέτησε Ξυλόγλυπτο Χειροποίητο Προσκυνητάρι στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας Της Ιεροσολιμίτισσας του Μητροπολιτικού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Σερρών. Στο προσκυνητάρι τοποθετήθηκε η ιερή εικόνα του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου και σε μια ειδική προθήκη ένα ιερατικό ένδυμα του Αγίου. 

Η εταιρεία Εκκλησιαστικών ειδών - Ευαγγελίδης Ηλίας σας προσκαλεί στην 22η Έκθεση "Ορθοδοξία"

orthodoxia-mail-tha.gif

Η εταιρεία Ευαγγελίδης Ηλίας - Εκκλησιαστικά Είδη αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στην 22η έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης "Ορθοδοξία", που φέτος διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη από την Κυριακή 28 έως την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις της HELEXPO.

Η εταιρεία Ευαγγελίδης Ηλίας - Εκκλησιαστικά Είδη αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στην 22η έκθεση Εκκλησιαστικής Τέχνης "Ορθοδοξία", που φέτος διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη από την Κυριακή 28 έως την Τρίτη 30 Μαΐου 2017, στις εκθεσιακές εγκαταστάσεις της HELEXPO.
Οι ώρες λειτουργίας είναι 10:00 - 20:00 για όλες τις ημέρες, ενώ τα 

Κατασκευή και τοποθέτηση πολυελαίου στο Άγιο Όρος.

ptha.gif

Η εταιρεία εκκλησιαστικά είδη - Ευαγγελίδης Ηλίας κατασκεύασε και τοποθέτησε, με το εξειδικευμένο συνεργείο της, πολυέλαιο και χορό στο νεο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αρχαγγέλων στην Ιερά Μονή Καρακάλου Αγίου Όρους. Ο πολυέλαιος και ο χορός είναι κατασκευασμένοι από μπρούντζο και σύμφωνα με την Αγιορείτικη παράδοση και τεχνοτροπια.

Κατασκευή Αγιορείτικου πολυελαίου με χορό στο Άγιο Όρος. Η εταιρεία μας εκκλησιαστικά είδη - Ευαγγελίδης Ηλίας κατασκεύασε πολυέλαιο και χορό, οι οποίοι τοποθετήθηκαν στο νεο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αρχαγγέλων στην Ιερά Μονή Καρακάλου Αγίου Όρους. 
Ο πολυέλαιος και ο χορός είναι κατασκευασμένοι από μπρούντζο και σύμφωνα με την Αγιορείτικη παράδοση και τεχνοτροπια δέχονται μόνο αγνά κεριά. Η εταιρεία μας εκκλησιαστικά είδη - Ευαγγελίδης Ηλίας κατασκεύασε και τοποθέτησε πολυέλαιο και χορό στο νεο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αρχαγγέλων στην Ιερά Μονή Καρακάλου Αγίου Όρους. Ο πολυέλαιος και ο χορός είναι κατασκευασμένοι από μπρούντζο και σύμφωνα με την Αγιορείτικη παράδοση και τεχνοτροπια δέχονται μόνο αγνά κεριά. 

Η εταιρεία εκκλησιαστικά είδη - Ευαγγελίδης Ηλίας κατασκεύασε και τοποθέτησε, με το εξειδικευμένο συνεργείο της, πολυέλαιο και χορό στο νεο Ιερό Παρεκκλήσιο των Αρχαγγέλων στην Ιερά Μονή Καρακάλου Αγίου Όρους. 

Απορροφητικό Μανουάλι στον Ιερό Ναό της Γεννήσεως στη Βηθλεέμ.

atha.gif

Στον Ιερό Ναό της Γεννήσεως που βρίσκεται στην Αγία πόλη της Βηθλεέμ στην Παλαιστίνη, τοποθετήθηκε ένα ειδικό Απορροφητικό Μανουάλι Ορειχάλκινο με χειροποιήτο σκάλισμα, για το άναμα των κεριών. Η ειδική αυτή κατασκευή κατασκευάστηκε από την εταιρεία εκκλησιαστικών ειδών Ευαγγελίδης Δ. Ηλίας,

Στον Ιερό Ναό της Γεννήσεως που βρίσκεται στην Αγία πόλη της Βηθλεέμ στην Παλαιστίνη, τοποθετήθηκε ένα ειδικό Απορροφητικό Μανουάλι Ορειχάλκινο

Η εταιρεία Εκκλησιαστικών Ειδών Ευαγγελίδης στην έκθεση TOB στη Ρουμανία.

tha_9.gif

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της εταιρείας εκκλησιαστικών ειδών Ευαγγελίδης Δ. Ηλίας στην έκθεση TOB στην πόλη Cluj στη Ρουμανία, που πραγματοποιήθηκε από 6 έως 8 Οκτωβρίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο Expo-Transilvania.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της εταιρείας εκκλησιαστικών ειδών Ευαγγελίδης Δ. Ηλίας στην έκθεση TOB στην πόλη Cluj στη Ρουμανία, που πραγματοποιήθηκε από 6 έως 8 Οκτωβρίου 2016 στο εκθεσιακό κέντρο Expo-Transilvania. Με μία εξαιρετικά οργανωμένη και συγκροτημένη παρουσία, η εταιρεία βρέθηκε κοντά στους επισκέπτες και στους πελάτες της παρουσιάζοντας όλα τα νέα προϊόντα της Ορθόδοξης εκκλησιαστικής τέχνης.

Η εταιρεία Εκκλησιαστικών Ευαγγελίδης Ηλίας στην παγκόσμια έκθεση TOB στη Ρουμανία.

tha2.gif

Η εταιρεία Ευαγγελίδης Ηλίας - Εκκλησιαστικά Είδη αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν στην έκθεση TOB στην πόλη Cluj στη Ρουμανία από 6-8 Οκτωβρίου 2016.

Premiere: Evagelidis Ilias, important manufacturer of religious items from Greece, will be present for the first time at TOB 
6-8 October 2016, Expo-Transilvania, Cluj-Napoca

Η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τέχνη στη μεγάλη έκθεση TOB στη Ρουμανία.

Τοποθέτηση και επισκευή κρυστάλινων πολυελαίων στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Σερρών.

btha_1.gif

Η εταιρεία μας εκκλησιαστικά είδη Ευαγγελίδης Ηλίας τοποθέτησε καινούργιο κρυστάλλινο πολυέλαιο στην Ιερά Μονή Αγίας Παρασκευής Σερρών

Η εταιρεία μας εκκλησιαστικά είδη Ευαγγελίδης Ηλίας τοποθέτησε καινούργιο κρυστάλλινο πολυέλαιο στην Ιερά 
Μονή Αγίας Παρασκευής Σερρών και επισκεύασε τους ήδη υπάρχοντες κρυστάλλινους πολυελαίους, με 
το εξιδεικευμένο συνεργείο της. 

Η εταιρεία μας εκκλησιαστικά είδη Ευαγγελίδης Ηλίας τοποθέτησε καινούργιο κρυστάλλινο πολυέλαιο

Ήχησε μετά από 80 και πλέον χρόνια, η καμπάνα του Ιερού παρεκκλησίου του Αγίου Νικολάου Οίας.

btha.gif

Ήχησε σήμερα 20 Μαϊου 2016, μετά από 80 και πλέον χρόνια, η καμπάνα του Ιερού παρεκκλησίου του Αγίου Νικολάου, στη περιοχή παλαιά ορυχεία της Οίας, στη Σαντορίνη. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη.... τα λόγια περιττά... η αγάπη του κόσμου προς τον Άγιο Θεό αποτυπωμένη στα δάκρυα χαράς.

Ήχησε σήμερα 20 Μαϊου 2016, μετά από 80 και πλέον χρόνια, η καμπάνα του Ιερού παρεκκλησίου του Αγίου Νικολάου, στη περιοχή παλαιά ορυχεία της Οίας, στη Σαντορίνη.
Η συγκίνηση ήταν μεγάλη.... τα λόγια περιττά... η αγάπη του κόσμου προς τον Άγιο Θεό αποτυπωμένη στα δάκρυα χαράς.
Βοήθειά μας ο Άγιος Νικόλαος.
Βοηθός σ' αυτή την προσπάθεια και η εταιρεία εκκλησιαστικών ειδών Ευαγγελίδης Ηλίας, η οποία κατασκεύασε το τέμπλο, τις Ιερές Εικόνες και τον πολυέλαιο του Ιερού παρεκκλησίου. 
Ο Θεός να ευλογεί όλους τους κατοίκους της Οίας, αλλά και τον καλό εφημέριο π Νικόλαο.

Ήχησε σήμερα 20 Μαϊου 2016, μετά από 80 και πλέον χρόνια, η καμπάνα του Ιερού παρεκκλησίου του Αγίου Νικολάου, στη περιοχή παλαιά ορυχεία της Οίας, στη Σαντορίνη. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη.... τα λόγια περιττά... η αγάπη του κόσμου προς τον Άγιο Θεό αποτυπωμένη στα δάκρυα χαράς.

Εξοπλισμός εκκλησιαστικών ειδών στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Halifax, Canada.

xtha.gif

Η εταιρεία μας, Εκκλησιαστικά Είδη - Ευαγγελίδης Ηλίας, εξόπλισε με όλα τα εκκλησιαστικά είδη (πολυελαίους, ιερά σκεύη, προσκυνητάρια, μανουάλια, ξυλόγλυπτα, χαλιά), τον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στο Χαλιφαξ του Καναδά η οποία ανήκει στο Πατριαρχείο Αντιοχείας.

Η εταιρεία μας, Εκκλησιαστικά Είδη - Ευαγγελίδης Ηλίας εξόπλισε με όλα τα εκκλησιαστικά είδη τον νέο Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου
στο Χαλιφαξ του Καναδά η οποία ανήκει στο Πατριαρχείο Αντιοχείας. Η τέλεση των εγκαινείων της νέας εκκλησίας του Αγίου Αντωνίου 
έγινε με εκκλησιαστική λαμπρότητα στις 15 Νοεμβρίου 2015. Στην ακολουθία προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Τριπόλεως του Λιβάνου Εφραίμ 
Κυριάκος, συμμετείχαν ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Fr. Maximos Saikali, o π Θεόδωρος Ευθυμιάδης και ο Ιεροδιάκονος 
Παρθένιος Αθωνίτης. Ακόμη Ακολουθία παρέστησαν οι πολιτικές και στρατιωτικές Αρχές του τόπου.

Η εταιρεία μας, Εκκλησιαστικά Είδη - Ευαγγελίδης Ηλίας, εξόπλισε με όλα τα εκκλησιαστικά είδη (

Κατασκευή και τοποθέτηση χαμηλού τέμπλου στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη στις Σέρρες.

ttha.gif

Κατασκευή και τοποθέτηση χαμηλού τέμπλου στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη, το οποίο στεγάζεται στο υπόγειο του Ιερού Ναού των Εισοδείων της Θεοκόκου στις Σέρρες.

Κατασκευή και τοποθέτηση χαμηλού τέμπλου στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτη, το οποίο στεγάζεται στο υπόγειο του Ιερού Ναού των Εισοδείων της Θεοκόκου στις Σέρρες.

Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου
 
PayPal Logo
UPS

 

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Find us on LinkedIn
Watch us on YouTube
Find us on Google+