Καλάθι Αγορών

View your shopping cart.

Προσφορές του μήνα

4-151
€1.300,00
4-261
€410,00
1-501271
€450,00
1-000321A
€500,00

Ξεφυλλήστε τον Κατάλογο με τα Χαλιά

Ξεφυλλήστε τον Κατάλογο με τα Χαλιά

Mailing List

Mailing List

Αφήστε το Email σας για να είστε ενήμεροι για τα νέα και τις προσφορές μας

Ψηφοφορία

Για ποιές από τις κατηγορίες του καταλόγου μας θα θέλατε να σας ενημερώνουμε περισσότερο:

Εξοπλισμός πολυελαίων και άλλων εκκλησιαστικών ειδών στον πρώτο εν Ελλάδι Ιερό Ναό του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου.

Η εταιρεία μας Εκκλησιαστικά Είδη - Ευαγγελίδης Ηλίας, τοθέτησε τους πολυελαίους, αλλά και διάφορα άλλα εκκλησιαστικά είδη, στον πρώτο εν Ελλάδι Ιερό Ναό του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, στην περιοχή του Ηρακλείου Λαγκαδά, δίπλα από την εθνική οδό Σερρών - Θεσσαλονίκης. Οι πολυέλαιοι είναι χειροποίητοι ορειχάλκινοι, επιχρυσωμένοι, αγιορείτικου τύπου.

στην περιοχή του Ηρακλείου Λαγκαδά, δίπλα από την εθνική οδό 
Σερρών - Θεσσαλονίκης.στην περιοχή του Ηρακλείου Λαγκαδά, δίπλα από την εθνική οδό Σερρών - Θεσσαλονίκης.. Οι πολυέλαιοι είναι χειροποίητοι ορειχάλκινοι, επιχρυσωμένοι, αγιορείτικου τύπου.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα 4 Οκτωβρίου 2015 τελέσθηκαν τα θυρανοίξια του πρώτου εν Ελλάδι Ιερού Ναού του Οσίου Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου, υπό της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου.

Κατά την διάρκεια των Θυρανοιξίων του νεοανεγερθέντος Ιερού Ναού παρέστη σύσσωμη η Τίμια Πατριαρχική Συνοδεία, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σερρών και Νιγρίτης κ.κ. Θεολόγος ως Εκπρόσωπος Του Μακαρωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, πολλοί Αρχιερείς, ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας στην Θεσσαλονίκη κ. Orhan Yalman OKAN, Οφικιούχοι της Μ.τ.Χ.Ε, οι Δήμαρχοι Λαγκαδά και Ωραιοκάστρου, εκπρόσωποι του Στρατού Ξηράς, της Τοπικής Αυτοδιοικήσεως και των Πολιτιστικών Φορέων του Λαγκαδά, καθώς και πλήθος κόσμου.

 
PayPal Logo
UPS

 

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Find us on LinkedIn
Watch us on YouTube
Find us on Google+