Καλάθι Αγορών

View your shopping cart.

Προσφορές του μήνα

4-151
€1.300,00
4-261
€410,00
1-501271
€450,00
1-000321A
€500,00

Ξεφυλλήστε τον Κατάλογο με τα Χαλιά

Ξεφυλλήστε τον Κατάλογο με τα Χαλιά

Mailing List

Mailing List

Αφήστε το Email σας για να είστε ενήμεροι για τα νέα και τις προσφορές μας

Ψηφοφορία

Για ποιές από τις κατηγορίες του καταλόγου μας θα θέλατε να σας ενημερώνουμε περισσότερο:

Βυζαντινή Μουσική

Απάνθισμα Εσπερινού - Όρθρου & Θείας Λειτουργίας

Απάνθισμα Εσπερινού - Όρθρου & Θείας Λειτουργίας
Παύλου Φοτρωμά
Απάνθισμα Εσπερινού - Όρθρου & Θείας Λειτουργίας, Παύλου Φορτωμά.
Kυκλοφόρησε το νέο βιβλίο Βυζαντινής Μουσικής με τίτλο Απάνθισμα Εσπερινού – Όρθρου & Θείας Λειτουργίας σε συντετμημένα μέλη. Άπαντα σε μελοποίηση του Εκδότου κατά το Πατριαρχικό ύφος.

Σχήμα 20 Χ 30
Σελίδες: 380

€40,00

Βυζαντινόν Πεντηκοστάριον

Βυζαντινόν Πεντηκοστάριον
Παύλου Φοτρωμά
Βυζαντινόν Πεντηκοστάριον, Παύλου Φορτωμά.
Περιέχει Πλήρη την Ακολουθία της Αναστάσεως, άπαντα τα ψαλλόμενα του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας της Κυριακής του Πάσχα, ως και απάντων των Ακολουθιών των Κυριακών και λοιπών Εορτών του Πεντηκοσταρίου μετά τυπικής διατάξεως. Άπαντα σε μελοποίηση του Εκδότου κατά το Πατριαρχικό ύφος.

Σχήμα 18 Χ 24
Σελίδες: 487

€33,00

Εσπερινός

Εσπερινός
Παύλου Φοτρωμά
Περιέχει άπαντα τα ψαλλόμενα κατά την Ακολουθία του Εσπερινού της Κυριακής εκάστου Ήχου καθώς και μέλη που ψάλλονται κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού (Ανοιξαντάρια Φωκαέως και Ραιδεστηνού, «Θεοτόκε Παρθένε» Μπερεκέτου, Τροπάρια Αρτοκλασίας κ.λπ.) Άπαντα τονισθέντα υπό Παύλου Φορτωμά κατά το Πατριαρχικό ύφος.

Σχήμα : 18 Χ 24
Σελίδες : 741

€30,00

Βυζαντινόν Τριώδιον

Βυζαντινόν Τριώδιον
Παύλου Φοτρωμά
Περιέχει άπαντα τα ψαλλόμενα καθώς και τα αναγνώσματα κατά την περίοδο του Τριωδίου και των Κυριακών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, σε μελοποίηση Παύλου Φορτωμά κατά το Πατριαρχικό ύφος, ήτοι Ιδιόμελα και δοξαστικά του εσπερινού, αποστίχων και αίνων κατά τας Κυριακάς. Προσόμοια, εξαποστειλάρια, απολυτίκια, κοντάκια, δοξαστικά και ιδιόμελα των κεκοιμημένων. Λειτουργία των Προηγιασμένων, μεγάλα προκείμενα των κατανυκτικών εσπερινών, κατανυκτικά τροπάρια των Κυριακών κ.λπ.

€38,00

Βυζαντινή Μεγάλη Εβδομάδα

Βυζαντινή Μεγάλη Εβδομάδα
Παύλου Φοτρωμά
Περιέχει άπαντα τα ψαλλόμενα κατά τις Ακολουθίες της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδος, μετά τυπικών διατάξεων. Άπαντα τα μαθήματα σε μελοποίηση Παύλου Φορτωμά, από ακούσματα της μακρόχρονης μαθητείας του κοντά στον Άρχοντα Πρωτοψάλτη της Μ.Χ.Ε. Θρασύβουλο Στανίτσα καθώς και στον μουσικοδιδάσκαλο Θεοδόσιο Γεωργιάδη.

Σχήμα : 18 Χ 24
Σελίδες : 720

€38,00

Θεία Λειτουργία

Θεία Λειτουργία
Παύλου Φοτρωμά
Περιέχει άπαντα τα ψαλλόμενα κατά την Θεία Λειτουργία. Περιλαμβάνει κλασσικά μέλη τονισθέντα υπό του εκδότου, καθώς και Χερουβικά, Τρισάγια - Δύναμις, Λειτουργικά – Άξιον Εστί και Κοινωνικά σε όλους τους Ήχους σε σύνθεση Παύλου Φορτωμά, Επίσης, Τρισάγια – Δύναμις και Λειτουργικά - Άξιον Εστί, διαφόρων Διδασκάλων. Επιπλέον, Πολυελέους και Καλοφωνικούς Ειρμούς καθώς και Δοξολογίες του Νέου Έτους και των Εθνικών Εορτών, σε μελοποίηση του Εκδότου, άπαντα κατά το Πατριαρχικό ύφος.

€38,00

Όρθρος Β'

Όρθρος Β'
Παύλου Φοτρωμά
Περιέχει Σύντομες και Αργές Καταβασίες του ενιαυτού, πολυελέους, καθώς και Αργές Δοξολογίες διαφόρων παλαιών και νεωτέρων Διδασκάλων. Άπαντα τονισθέντα υπό του Παύλου Φορτωμά, κατά το Πατριαρχικό ύφος.

Σχήμα : 18 Χ 24
Σελίδες : 780

€30,00

Όρθρος Α'

Όρθρος Α'
Παύλου Φοτρωμά
Περιέχει άπαντα τα ψαλλόμενα κατά τον Όρθρο της Κυριακής εκάστου Ήχου, καθώς και Αναστάσιμα Εξαποστειλάρια, Εωθινά και Σύντομες Δοξολογίες, Τον Δεσπότην, Άνωθεν οι προφήται, άπαντα σε σύνθεση του Παύλου Φορτωμά, κατά το Πατριαρχικό ύφος.

Σχήμα : 18 Χ 24 

Σελίδες : 580

€38,00

Ειρμολόγιον Καταβασιών Ιωάννου Πρωτοψάλτου

Ειρμολόγιον Καταβασιών Ιωάννου Πρωτοψάλτου, του όλου ενιαυτού αργόν τε και Σύντομον μετα προσθήκης ειρμών ανεκδότων εκ των διασωθέντων χειρογράφων του ιδίου. Ακριβής ανατύπωση από την έκδοση της Κων/πόλεως του έτους 1903.
Εκδόσεις Βασ. Ρηγόπουλου

€24,00
Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου
 
PayPal Logo
UPS

 

Like us on Facebook
Follow us on Twitter
Find us on LinkedIn
Watch us on YouTube
Find us on Google+